OM OSS

BRS Kassasystem är ett familjärt bolag med ett säte i Stockholm och grundades för 22 år sedan. Vi har fortfarande det lilla företagets kultur. Det tror vi gör det lättare att förstå våra kunder och att ge dem den service de förtjänar. Det gör vi genom att erbjuda marknadens bredaste helhetslösning med funktionalitet som passar alla företagare, oavsett var de är idag, eller hur framgångsrika de blir imorgon.

Vi arbetar både lokalt och rikstäckande för att alltid kunna finnas till hands. 

BRS värdesätter kreditvärdighet högt och trots expansion och små marginaler så är sunda finanser och positiva resultat fasta grundpelare i företagets styrning. På så vis bevisar vi för våra kunder att vi representerar en långsiktighet och ansvarstagande för våra åtaganden mot marknaden.

Värdegrunder

Kvalitet

Kvalitet över kvantitet har alltid varit ett fokus. Det är något vi ständigt jobbar för att förbättra.

Service

Kunden först, alla dagar i veckan. Vi sköter allt jobb och underhåll så att våra kunder kan fokusera på sin verksamhet.

Konkurenskraftiga priser

Alla ska ha råd att få vår hjälp. Stora som små bolag. Därför ser vi till att våra kunder alltid får mycket för pengarna.

lEDNINGEN KOMMENTERAR

VÅR VISION

Målet har enda sedan när vi startade vår resa för ungefär 21 år sedan alltid varit desamma. Att leverera toppmoderna produkter till konkurrenskraftiga priser till alla som behöver vår hjälp. Det har inte förändrats även om våra lokaler har vuxit sig större. Den enda skillnaden är att vi idag är något mer erfarna, vi är snabbare och vi har en modernare teknik än många andra bolag där ute. Visionen är att inget bolag, nytt som gammalt, stort eller litet, ska behöva gå utan vår hjälp. 

– Ledningen